Bo I Sadolin Have

Sadolin Have er 83 lejeboliger og ligger på Amager i København. Den nordøstlige del af Amager tiltrækker et væld af folk, som prioriterer en central placering og en let adgang.
3 ledige lejemåL

ET FREDELIGT LIV I STORBYEN

I Sadolin Have spiller beliggenheden en central rolle for områdets beboere. Du kan tage metroen til morgen yoga, en svømmetur i Amager Strandpark eller gå en tur i det spændende område. I Sadolin Have er du tæt på bylivet sus i Indre by. Skal du med metroen, tager det dig kun en 9-minutters gåtur. Er det i stedet shopping i Field’s, der trækker, tager det kun 14 minutter i bil eller 5 stop med metroen. Sadolin Have er centralt placeret og der findes et hav af muligheder. Husk på, at Amager Fælled er kun en lille cykeltur væk.

GALLERI
01
/

BO I SADOLIN HAVE

Sadolin Have består af 3-6-værelses lejligheder på mellem 68-162 m2. Boligerne er klar til indflytning efteråret 2019. Alle boligerne vil være indrettet med tanke på at udnytte hver eneste m2 fuldt ud. Dertil vil der udover værelserne være en korridor med direkte afgang til badeværelset. Korridoren leder ud til et amerikansk inspireret køkken og stue med panelvinduer, som trækker store mængder lys ind i rummet. Boligerne opføres i materialer med lav vedligeholdelse samt i klassisk og åbent design, der komplementerer de eksisterende bygninger i området.

BELIGGENHED
Restaurant ~90m
Børnehave ~220m
Indkøb ~180m
Kultur ~800m
Skole ~230m
Off. transport ~90m
TJEK AFSTAND
Oldenborggade
Kastrup Airport, Kastrup, Denmark